Töissä pari tavallista kiireistä päivää, ei mitään erikoista. Tänään onneksi oli hieman rauhallisempaa jo, alan saada kaikki rästihommatkin ajan tasalle. Saatiin vähän apua meidän paragualaiselta kollegaltamme, joka oli tiimissämme pitkään, mutta siirtyi toiseen tiimiin keväällä. Hänen apunsa tulikin tarpeen! Lokakuusta näyttääkin tulevan melko mielenkiintoinen. Pomoni on poissa koko kuukauden, norjalainen kollegani aikoo lähteä pariksi päiväksi lomalle ja samaan aikaan saamme uuden kollegan. Eli siis kukahan ne työt tekee ja opettaa uutta työkaveria...? Onneksi olen myös itse varannut lomaviikon kuun loppupuolelle, siihen mennessä tosin uuden tyypin pitäisi jo oppia hommat sen verran, että pärjää jo ainakin jollain tavalla. Toivottavasti. Mutta en stressaa sitä nyt.

Töissä alkaisi taas ruotsinkurssikin. Kai sinne on raahauduttava, vaikka just nyt ei oikein opiskelu kauheasti kiinnostaisi.

Tänään sitten oltiin ystäväni kanssa paikallisen suomalaisen omistaman taidegallerian avajaisissa. Galleria oli pieni ja tunnelmallinen kaupunkigalleria ja talo oli täynnä porukkaa. Onnittelimme omistajaa yhdistyksemmekin puolesta. Jos veikkaan oikein, tulemme paikassa vierailemaan useammankin kerran...

Iltapuhteikseni sitten vielä lähettelin muutaman työhakemuksen. Kaksi paikkaa on täällä, varsinkin toinen niistä vaikuttaa aika mielenkiintoiselta ja haastavalta. Lisäksi hain yhtä mielenkiintoista paikkaa, josta luulin, että se on Suomessa, mutta hakiessani tajusin, että se on Amerikassa. Tai siis kai osittain Suomessa ja osittan Amerikassa. Saas nähdä. On multa sitä muutaman kerran kysytty, että miksi en lähde johonkin kolmanteen maahan, ja olenhan sitä välillä miettinytkin. En vain oikein jaksa ajatella, että yksin aloittaisin taas ihan alusta jossain, jossa en edes tunne ketään. Suomeen olisi siinä mielessä "helppo" lähteä, että siellä sentään on tuttuja ja kavereita. Mutta että Amerikkaanko tässä nyt joutuukin... Vaikka eipä sitä vielä tiedä, minne tästä päätyy. Mutta musta alkaa muuten tulla jo aika hyvä itseni kehumisessa, kun noita hakemuksia värkkäilen!

Niin, ja ne peukut taas pystyyn!