Aamuun mennessä illan lumisade oli muuttunut kovaksi tuuleksi ja lunta tuli vaakatasossa. Vasta iltapäivällä uskaltauduin ulos, silloinkin tuuli vielä aika kovasti, mutta aurinko onneksi paistoi pilvettömältä taivaalta. Kiipesin linnavuorelle kameran kanssa kuvaamaan, ja sieltä jatkoin sitten läheiseen ostariin. Sieltä vielä patikoin takaisin kotiin myöhemmin. Ei varmaan tarvitse tänään unta juurikaan odotella... Ostariin menin sen takia, että olin päättänyt ostaa itselleni kunnon viinilasit. Mulla oli niitä neljä kappaletta, kolmea erilaista, ja joista vain yksi "tavallinen" viinilasi, kolme muuta on jotain mainoslaseja. Mun oli tarkotus ostaa nuo lasit jo eilen, mutta en saanut niitä, kun ne oli vielä varastossa purkamatta, mutta tänään onneksi sain ne. Kaupungissa on kaksi liikettä mistä niitä laseja saa, mutta onneksi tuo ostari on tässä lähellä. Lasit on jonkinmoista kristallia, mutta eivät kuitenkaan maksaneet mitenkään paljon onneksi. Erehdyin myös kirjakauppaan, ostin kaksi Mauri Kunnaksen Joulupukki-kirjaa, en siis suomeksi, vaan käännöksinä. Musta Mauri Kunnaksen kirjat on ihania!


Lounaaksi oli tänään "kaikkea mitä kaapista löytyy", eli tomaattia, sipulia, vihreitä papuja, kikherneitä ja kookosmaitoa haudutettuna ja hyvin maustettuna. Mulla on kookosmaitoa melkein aina kaapissa, kun se ei ole mitenkään kallista, ja se säilyy kauan. Se on sellainen hyvä hätävara, joka käy niin kasvisten kuin lihankin kanssa, eikä sitä tarvitse suurustaa esim jauhoilla ollenkaan.


Viikonloppu on ollut taas ihan liian lyhyt, johtuen kyllä varmaan siitäkin, että eilen oli työpäivä. Onneksi ensi viikko on lyhyt, vain kolme työpäivää. Pitäisi varmaan vähän suunnitella jouluakin, ainakin sen verran, että pitää käydä kaupassa parikin kertaa. Pitänee ajoittaa se alkuviikkoon, silloin ihmismäärä on varmaan vielä ihan siedettävä. Keskiviikkona tai aattona kannattanee varmaan kiertää kaikki kaupat kaukaa... Aattona menen ystäväni perheen luokse, loput päivät varmaan katson elokuvia ja luen kirjoja ja teen pitkiä kävelyretkiä.