Katselin tuossa työpaikkailmoituksia, ja huomasin kaksi sellaista paikkaa auki, joita olen molempia hakenut. Toisesta en ole saanut minkäänlaista vastausta ja toisesta ilmoitettiin, että paikka on täytetty. Tosin tämä jälkimmäinen on semmoinen paikka, että on hyvin mahdollista, että samanlainen paikka on tullut hakuun kuin viimeksi. Nämä molemmat paikat on siis täällä. Tuota ensimmäistä paikkaa en itseasiassa edes tiedä, mistä yrityksestä on kyse, täällä kun käytetään todella paljon headhuntereita, eikä ilmoituksissa yleensä mainita, mistä yrityksestä on kyse. Headhuntereista mulla (ja monella muullakin) on melko huonoja kokemuksia muutenkin. Kyse on tosi isosta bisneksestä täällä.

 

 

Mietin tässä vain, että hakisinko tuota toista paikkaa uudestaan, se kun vaikuttaisi ihan mukavalta ja yrityksestäkin olen kuullut vain hyvää.

 

Toisaalta tällä hetkellä tuntuu siltä, että en jaksa lähettää yhtään hakemusta. Taitaa siis olla parempi pitää vähän taukoa ja jatkaa sitten taas. Tietenkin, jos näen sellaisen ilmoituksen, johon on "pakko" laittaa hakemus, niin sitten ilman muuta teen sen, mutta nämä tällaiset sivuaskeleet ei just nyt jaksa kauheasti innostaa. Viikonloppunakaan en laittanut sitten yhtään hakemusta menemään, kun tarkemmin ilmoituksiin tutustuttuani totesin, etten niitä paikkoja nyt niin hirveän paljon halua. Väkisinhakemisessakaan kun ei ole mitään järkeä. Sitäpaitsi onhan mulla vielä monta hakemusta sisässäkin, joihin en ole vielä saanut vastausta. Osa tosin taitaa olla sellaisia, ettei niihin vastauksia tulekaan.