Viikko meni taas vauhdilla, töitä oli ihan liikaa, kun norjalainen kollegani päätti lähteä lomalle ja oli sitten tapansa mukaan pari päivää kipeenä sen jälkeen. En kyllä edelleenkään juurikaan ylitöitä tehnyt, paitsi perjantaina, mutta silti. Perjantai-iltana olin kyllä ihan tööt. Odotin vain, että pääsen kotiin ja saan lasillisen viiniä...

Maanantaina oltiin taas yksissä läksiäisissä. Suomalaisyhteisömme siis pienenee entisestään. En kovin hyvin tänkertaisia poismuuttajia tuntenut, pahoittelimme vain, että harmi, ettei oikein ollut mahdollisuutta tutustuakaan paremmin. Aika on jotenkin mennyt niin eri paikoissa touhutessa. Mainitsin, että mistä sitä tietää, josko sitten Suomessa... Kovasti kyllä sieltäkin kannustettiin yrittämään sinne päin.

Keskiviikkona käytiin keilaamassa porukalla. Ystäväni houkutteli mut mukaan, muita en tuntenut ennestään. En ole koskaan aikaisemmin keilannut ja vähän sitä jännäsin etukäteen, mutta yllättävän pian pääsin vauhtiin mukaan, ja loppujen lopuksi tulin "kisassa" toiseksi. Meitä oli siis seitsemän yhteensä ja jäin voittajasta vain ihan muutaman pisteen jälkeen. Musta seuraava olikin sitten jo kaukana... Ainakin jotain onnistumisia! Viime aikoina niitä ei oikein ole ollutkaan, ainakaan mitään näkyvää. Työpaikastakaan ei ole kuulunut mitään.