Siivousta, pyykinpesua, pakastimentyhjäystä, tv:n katselua, lukemista ja työnhakua, siinä tämän päivän ohjelma. Ei siis mitään erikoista. Tällä kertaa hain vaihteeksi töitä täältä. Löysin neljä mielenkiintoista paikkaa, kun vähän laajensin hakukriteerejä. Näistä sitten loppujen lopuksi hain kahta. Olisin hakenut niitä kahta muutakin, mutta toinen olikin jo täytetty, ilmoitus oli vain jäänyt portaalin sivuille roikkumaan, mutta yrityksen sivuilta sitä ei enää löytynyt. Toinen, sähköpostitse haettava paikka tuli sitten bumerangina takaisin, luultavasti osoite oli virheellinen, tai jotain. Siitä viestistä se ei oikein selvinnyt. Pitänee tutkia asiaa huomenna uudestaan, nyt en enää jaksa keskittyä.

Laskin, että tähän mennessä olen laittanut reilut 20 työpaikkahakemusta menemään, heinäkuun puolestavälistä lähtien. En oikein osaa sanoa, että onko se paljon vai vähän...

Vähän innostuin vielä etsimään suomalaista musiikkia Youtubesta: Egotrippiä, Ultra Brata,Yötä, PMMP:tä ja Olavi Uusivirran versio Tuu mun vaimoksein -laulusta. Siita tuli ihan ripari- ja isosajat mieleen!