Päivät sujuu samaan tapaan, kuin tähänkin asti: kiireisenä. Yhdistyksemme juhli tiistaina 10-vuotisjuhlia, ja noiden juhlien järjestämisessä meni aikaa jonkun verran. Itse juhlat oli mukavat, ohjelmassa oli täällä asuvan suomalaisen nuoren oopperalaulajan konsertti, arvonta ja syömistä ja juomista. Ilta oli oikein mukava, konsertti oli hieno ja ihmisiä oli paikalla ihan mukavasti. Yhdistyksen rahastonhoitajana töitä riitti myös jälkikäteen, kun piti vielä setviä tilejä ja raha-asioita. Tän illan sitten päätin viettää yksin kotona leväten ja paikkoja järjestellen.
Itseasiassa oli tarkoitus opetella käyttämään uutta tiskikonettani viimeinkin, mutta selvisi, että siitä on vesiputki tukossa, eli huomenna on yritettävä löytää jostain putkimies, joka tulisi sen mulle korjaamaan.
Töissä ei mitään kummempia, tällä hetkellä motivaatio on melko nollassa, mutta yritän nyt taas jaksaa jotenkin. Uusia hakemuksia en ole nyt laittanut viime aikoina menemään, kiinnostavia paikkoja ei juurikaan ole ollut, enkä oikein ole jaksanut keskittyäkään asiaan. Tänään tosin näin yhden mielenkiintoisen paikan, pitänee laittaa hakemus menemään viikonloppuna.
Tänne alkaa tulla pikkuhiljaa talvi. VIikonlopuksi ja ensi viikon alkuun on luvattu pakkasta jopa päivällä ja jossain päin pitäisi sataa luntakin. Valkoista joulua täällä tuskin tulee olemaan, vaikka ei sekään mikään mahdottomuus ole. Kaksi vuotta sitten oli oikein satumainen jouluaatto, kun illalla rupesi satamaan hiljalleen lunta, ja maa oli ihan valkoinen. Ehkä meillä on tuuria tänäkin vuonna!