Naapurissani asuu pianisti. En ensin edes tajunnut, että kyseessä on ihan oikea piano, eikä musiikki tulekaan levyltä. Onneksi kyseessä on kuitenkin melko taitava soittaja, eikä mitään Für Elise -pimputusta. Tosin hän innostuu joskus pitämään yökonsertteja tai aamuherätyksiä, mutta ei se ainakaan vielä juurikaan häiritse.

Sunnuntaina käytiin Ikeassa ja tilasin eteiseen kaapin, jotta saan kengät ja takit viimeinkin piiloon. Kaappi on niin iso, että se pitää tilata myyjältä, joka laittaa tiedon varastoon, jossa sitten kasataan kaapin isot osat samaan kasaan. Pienet osat pitää itse kerätä itsepalveluhyllystä. Myyjä oli kuitenkin jotenkin niin tympeä, että loppujen lopuksi sanoin ystävälleni, että mennään kahville ja lähdin pois paikalta. Mua ei olisi yhtään huvittanut asioida hänen kanssaan. Kahvilla käytyämme kasasin sitten kuitenkin itseni ja tilasin sen kaapin. Sitä varten olimme sinne Ikeaan kuitenkin lähteneet. Siellä käynti on muuten ihan kauheaa, varsinkin viikonloppuna. Täällä on tapana mennä perheen kanssa Ikeaan viikonloppuna, lapset saa peuhata, eikä perheen äidin tatvitse laittaa ruokaa, kun ravintolasta saa lihapullia. Kaupungissa on kaksi isoa Ikeaa, ja viikonloppuna ne on tosiaan ihan täynnä. Mutta sain siis kaapin, joka tuli tiistaina, eli jäin taas kotiin tekemään töitä. Kasattiin kaappi illalla, ja kyllä se on hyvä! Sillä on korkeutta 240 cm, eli kolo, jossa se on, tulee nyt tosi tehokkaasti käyttöön.

Keskiviikkona olin vapaalla työhaastattelun takia. Haastattelu meni tosi hyvin, headhunter oli tosi vaikuttunut mun työhistoriasta ja osaamisesta ja aikoi laittaa aineistoni heti eteenpäin. Hän sanoi, että jos en nyt tätä paikkaa jostain syystä saa, niin hän auttaa löytämään jonkun toisen esimiespaikan mulle. Hän oli siis niin positiivinen, että sen jälkeen olin kyllä tosi hyvällä päällä vielä seuraavanakin päivänä. Tänään sainkin sitten tiedon, että olen päässyt seuraavalle kierrokselle, eli yritys haluaa myös haastatella mua. Kyseessä ei tosin ole varsinainen haastattelu, vaan assesment center, joka käsittää kaikennäköisiä tehtäviä. Tarkempaa sisältöä en vielä tiedä, mutta ajatuksena on siis testata hakijan taitoja, esim. tiimityöskentelyssä jne. Tuo on vasta kahden viikon päästä maanantaina, eli joudun vähän vielä jännittämään.

Keskiviikon toinenkin tapaaminen meni hyvin, ja illalla oli vielä yhdistyksemme hallituksen kokous. Vuosikokous lähestyy, ja piti vielä sopia käytännön asioista.

Työpaikallakin taas tapahtuu. Meille ilmoitettiin, että pomomme siirretään toisen tiimin johtoon helmikuussa. Yllätys asiassa on se, että me ei saada uutta pomoa ollenkaan, vaan jäädään melkein keskenämme, ts. meiltä jää yksi pomo välistä pois ja ollaan suoraan esimiehemme alaisuudessa. Lisäksi me jäädään kolmestaan aikaisemman neljän sijaan, joka siis tietää aika isoa työmäärän lisäystä meille - vaikka tilanne perusteltiin juuri sillä, että muihin verrattuna meillä on vähemmän töitä, ja meidän pitää pärjätä kolmestaan. No, pitänee ottaa asia niin, että olemme niin hyviä, että emme mitään pomoa tarvitse ollenkaan. Mutta toivon mukaan en tuolla enää kauan ole.

Tämä vuosi on lähtenyt aika hyvin käyntiin, ehkäpä asunnon vaihto on oikeasti tuonut sitä kaipaamaani positiivista energiaa elämääni!