Posti toi villasukat. Kiitos tekijälle! Muutenkin olen saanut tosi monta joulukorttia, joka on ollut oikein mukavaa. Ehkä ensi vuonna mäkin saan laitettua ihan oikeita kortteja postiin...


Töissä on ollut vauhdikas viikko, vaikka luulisi, että tähän aikaan ei enää olisi kummempia juttuja. Mutta viime hetken yllätyksiltäkään ei vältytty. Tänään tein vaihteeksi kotoa töitä, onnistuin saamaan flunssan, tai lähinnä nuhan. Työkavereistani varmaan puolet ovat saman flunssan kourissa, joten ei mikään yllätys, että sen sain. Onneksi se tuntuu menevän ohi ihan yhtä nopeasti, kuin tulikin.


Viikonlopun lumisade ja pakkaset ovat vaihtuneet vesisateeseen ja loskaan ja rapaan. Loppuviikosta pitäisi tosin taas viiletä vähän.


Tein ystävälleni appelsiini-suklaakakun lahjaksi. Olen menossa heille huomenna syömään, ja ajattelin viedä mieluummin jotain itsetehtyä, kuin pelkkää suklaata. Kakku vaikuttaa ainakin hyvin onnistuneelta ja mehevältä. En ole ennen tehnyt sitä appelsiinista, vaan kirsikoista, ja siitä ainakin on tullut tosi hyvä. Yksi "salaisuuteni" leipomisessa on, että käytän aina oikeaa voita ja kermaa jne, ja mieluummin mahdollisimman paljon luomutuotteita. Aina se ei tietenkään ole mahdollista. Olen myös uuteen kiertoilmauniini oikein tyytyväinen!


Eilen kävin ruokaostoksilla, tai ekan kerran jo toissapäivänä. Seuraavan kerran en halua mennä kauppaan ennen maanantaita. Jo eilen siellä oli aika kireä tunnelma, vaikka kaupassa ei ollut edes mitenkään kova ruuhka. Joku iso mies rupesi valittamaan mulle, kun erehdyin kohteliaasti pyytämään häntä siirtymään hieman, että pääsen hänen ohitseen kärryjeni kanssa. Hämmästyin niin kovasti, että en edes osannut yhtäkkiä sanoa mitään. Toivoin kovasti, että hän sattui samaan jonoon kanssamme, ystäväni pankkikortti ei jostain syystä toiminut, ja maksamisessa meni hieman aikaa. Onneksi edes myyjä oli ystävällinen ja kärsivällinen.


Onneksi on neljä päivää vapaata. Saa vaikka nukkua monta päivää, jos siltä tuntuu!