Tämän päivän ohjelmassa oli käynti Aasialaisessa ostoskeskuksessa vähän katselemassa ja tutkimassa valikoimaa. Kyse on siis isosta ostoskeskuksesta, jossa on paljon kiinalaisia (ja varmaan muitakin aasialaisia) myymässä halpoja vaatteita ja kenkiä. Kyllähän sieltä valikoimaa löytyy, kun vain jaksaa etsiä. Emme ystäväni kanssa jaksaneet siellä kauhean kauan loppujen lopuksi olla, mutta yhden hameen sain ostettua sentään.

Iltapäivä ja ilta on sitten mennyt vain kaikkea pientä touhuillessa. Laitoin kaksi työpaikkahakemustakin menemään. Nyt saa taas jännätä. Tämän päivän menu oli eilisen kikhernekeiton jämät ja lisäksi tein kookos-linssikeittoa. Senkin ohje löytyy netistä, tosin jouduin vähän kyllä soveltamaan. En ole linssejä ennen keittänyt, mutta ihan hyvää siitä kyllä tuli, tosin linssejä olisi ehkä saanut olla vähän enemmän. Tämän viikonlopun ruokavalio on ollut aika keitto- (ja kasvis-) pitoista, mutta niitä on niin helppo ja mukava laittaa, eikä hintaakaan tule paljon mitään.

Illan ohjelmassa vielä ruotsin läksyt, sitten voi jatkaa kirjan lukemista. Aamulla aikainen herätys ja ensi viikko on aika kiireinen taas.