Koko viikon olen ollut ihan sekaisin päivissä. Tiistaina olin varma, että on vähintään torstai ja keskiviikosta asti olen ollut perjantaissa... Mutta viikosta, ja vuoden ensimmäisestä neljänneksestä selvittiin kunnialla. Eilen ja tänään olikin sitten jo tosi hiljaista, istuttiin töissä lähinnä kahvilla, kun "meidän" maissamme oli tänään jo pyhäpäivä ja osassa maita jo eilinen oli vapaa. Pomomme lähettikin meidät eilen ja tänään kotiin jo kolmelta, ja seuraavien muutaman viikon ajan saamme lähteä jo neljän aikoihin kotiin. Kyllähän se meille käy, varsinkin kun illat ovat jo pitkiä, valoisia ja suht lämpimiä.

Eilen oltiin tyttöjen kanssa kurkkimassa Viking Clubissa. Tapahtuma järjestetään kerran kuukaudessa ja se on paikallisten pohjoismaalaisten kokouspaikka. En ole siellä ennen käynyt, mutta oli oikein mukavaa ja luvattiin mennä seuraavallakin kerralla, kun jäi juttu kesken.

Ensi viikon olen lomalla. Huomenna hypätään ystäväni kanssa autoon ja lähdetään reissuun. Takaisin tullaan maanantaina ja keskiviikkona lähden toisen ystäväni kanssa toiseen suuntaan. Mielenkiintoista. Toivottavasti passini kestää tämän ekan reissun... Toiselle reissulle riittää henkkarit onneksi.