Tämä päivä on mennyt kotona viltin alla kirjan kanssa. Olin kyllä jossain vaiheessa lähdössä ostariin, kun pitäisi ostaa kaikkea tarpeellista, jota olen siirtänyt päiväkausia ja kun eilen viimein sain palkan, niin tarkotus oli mennä heti ostoksille. Pääsin alaovelle saakka, kunnes huomasin, että vettä sataa kaatamalla, joten käännyin takaisin. Join ison kupillisen kaakaota kermavaahdon kanssa ja luin yhden kirjan loppuun. Välillä piti ottaa päikkärit, teki kyllä hyvää!

Eilen aloin käymään tavaroitani läpi ja vähän pakkailinkin jo. Oli jo pakko aloittaa, kun tuntui, että aika matelee ja näin ainakin tuntuu edes vähän siltä, että muutto oikeasti lähestyy. Toisaalta tavaroita ei sinänsä kovin paljon tartte edes pakata, kun ne kannetaan vain rapusta toiseen, joka siis helpottaa muuttoa kovasti jo ihan senkin takia, ettei tarvitse etsiä hirveitä määriä pahvilaatikoita, eikä niitä tarvitse jälkeenpäin hävittää. Enkä tietenkään voi vielä kovin paljon pakatakaan, kun muuttoon on kuitenkin vielä kolme viikkoa, mutta esim. kesävaatteet pistin jo laatikoihin. Osan vaatteista laitoin myös kasseihin odottamaan pääsyä hyväntekeväisyyteen. Luultavasti vien ne kodittomille suoraan kadulle, jos en muuta paikkaa löydä. Haluaisin antaa ne kadulla tai muuten köyhissä oloissa eläville lapsille.

Perjantaina töihin mennessä taas kiukutti, että minkähän ihmeen takia mä tätä oikeen teen. Siis koko työtilanne ärsytti taas suunnattomasti. Olin perjantaiaamuna jo niin väsynytkin koko viikon hirveän työmäärän takia, että varmaan senkin takia olin niin pahalla päällä. Onneksi olo kuitenkin helpotti päivän mittaan. Viikonloppuna kuitenkin jatkoin uuden työpaikan etsimistä, ja löysinkin yhden tosi mielenkiintoisen. Pitää ruveta kirjoittamaan hakemusta. Hakuaikaa siinä on tän kuun loppuun saakka - sinänsä harvinaista, että hakemuksessa on ilmoitettu hakuaika, yleensä täällä paikat vain tulevat hakuun ja ilmoitus on esillä niin kauan, että siihen joku sopiva löytyy. Olen nähnyt useita ilmoituksia, jotka ovat pitkiäkin aikoja esillä. Joskus sitten taas käy niin, että näen jonkun mielenkiintoisen avoimen paikan, ja kun seuraavana päivänä katson sitä tarkemmin, että laitan hakemuksen, niin ilmoitus onkin kadonnut!